Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La professora Ester Bernadó, nova directora de l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus

Escoltar

La professora Ester Bernadó, nova directora de l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus

Vicente Ortún serà el nou delegat de la Universitat Pompeu Fabra al TecnoCampus

El rector de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Jaume Casals, ha nomenat aquest dimarts 17 d’abril, a proposta del Patronat de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, la professora Ester Bernadó com a nova directora de l’Escola Superior Politècnica, un dels tres centres universitaris del TecnoCampus adscrits a la UPF. Bernadó, doctora acreditada i enginyera electrònica, ha estat escollida després d’un procés de selecció obert en què han concorregut diversos candidats. 

 


El rector Casals ha assistit a la reunió del Patronat, en què l’alcalde i president de la Fundació TecnoCampus, David Bote, ha informat del nomenament de la nova direcció de l’Escola Superior Politècnica i de l’inici del procés de selecció en un dels altres centres del parc, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, un cop vençut el mandat de l’actual directora. Aquest procés es durà a terme simultàniament amb el de la direcció general, actualment en marxa.

 


Els canvis organitzatius a nivell acadèmic en el TecnoCampus es completen amb el nomenament per part del rector del professor Vicente Ortún com a delegat al TecnoCampus. L’alcalde i el rector van explicar que el nomenament d’Ortún, amb una àmplia experiència en la gestió universitària, obeeix a la voluntat d’estrènyer lligams entre els centres mataronins i la Pompeu Fabra.