Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona fase de les obres de millora de l’estacionament del Triangle Molins començarà a la primavera

Escoltar

La segona fase de les obres de millora de l’estacionament del Triangle Molins començarà a la primavera

L’ordenació i pintat de les places racionalitzarà l’espai i permetrà aparcar 350 vehicles

L’Ajuntament té previst començar la segona fase dels treballs de millora del denominat Triangle Molins aquesta primavera. L’espai, ubicat entre les rieres de Cirera i de Figuera Major i la ronda de Frederic Mistral, s’utilitza principalment com a estacionament públic.
L’alcalde, David Bote, acompanyat pel regidor d’Espais Públics, Miquel Àngel Vadell, han visitat aquest matí l’entorn en el marc de l’Alcalde als barris: Molins-Torner. Els terrenys, de titularitat municipal, ocupen una superfície total de 13.221 m², dels quals 8.555 m² s’utilitzen com a aparcament.
Durant el 2017 s’ha fet una primera actuació consistent en la desbrossada, anivellament i arranjament dels talussos que delimiten el solar, la construcció d’una escala d’accés des del pas de vianants de la riera de Cirera i la millora de l’enllumenat. També es va aplicar als terres del solar una barreja de sauló, tot-u artificial granític i un 5% de ciment pòrtland que ara servirà de subbase per a la pavimentació. Aquests treballs han tingut un cost de 50.392,49 € (IVA inclòs).
La segona fase consistirà en la pavimentació de l’àmbit d’estacionament i es pintaran les places. Amb l’ordenació i delimitació de les places es racionalitzarà l’espai resultant una capacitat per a 350 vehicles, mentre que l’estacionament espontani només permet uns 310 cotxes. També es preveu construir una escullera de contenció de terres en els talussos de la part alta de l’aparcament. Per sobre de l’escullera queda habilitada una zona de correcan.
La inversió prevista a la segona fase de les obres és de 198.000 €. El projecte té un termini d’execució de 3 mesos a partir de l’inici dels treballs.