Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La torxa dels Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell- Andorra la Vella passarà per Mataró

Escoltar

La torxa dels Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell- Andorra la Vella passarà per Mataró

Serà dilluns 24 de setembre i el recorregut anirà del Port de Mataró- platja del Varador fins a l’AjuntamentLa regidora d’Esports, Marisa Merchán, acompanyada per la presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel•lectual – ACELL, Marina Gómez, han presentat avui el pas de la torxa dels Jocs Special Olympics per Mataró. La flama olímpica arribarà a la ciutat per mar el dilluns 24 de setembre al Port de Mataró- platja del Varador i farà un recorregut fins a l’Ajuntament de Mataró de la mà d’esportistes participants en els Jocs de les diferents entitats de la ciutat d’esport adaptat, acompanyats de personalitats. 
Els Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell-Andorra la Vella se celebren del 4 al 7 d’octubre amb la confirmació de més d’un miler d’esportistes de diferents països dels quals 62 són de Mataró. A banda de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Special Olympics i ACELL, aquest esdeveniment a Mataró està organitzat pel Club FEM, Escola Vela Mataró, Fedamar i el Club Futbol Sala Ciutat de Mataró d’esport adaptat.
Recorregut i horari
A les 18h està previst que arribi la flama dels Jocs Special Olympics a Mataró, en concret per mar i farà un recorregut fins que atraqui al Port de Mataró. Des d’allà, passant per la platja del Varador, començarà el recorregut fins a l’Ajuntament de Mataró on la rebrà l’alcalde de Mataró, David Bote. Els relleus, formats per parelles d’un esportista d’algunes de les entitats o clubs d’esport adaptat i una personalitat de la ciutat, es faran cada 100 metres.
El recorregut començarà al Port de Mataró-platja del Varador, sortirà d’allà i passarà pel carrer de Sant Agustí, plaça de Santa Anna, carrer de Barcelona, plaça Xica, plaça Gran, Santa Maria, carrer de Sant Francesc d’Assís, Muralla dels Genovesos, plaça dels Bous i la Riera.