Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La VIII edició del Fem Dansa aplega 1.300 alumnes de 28 escoles al Parc Central

Escoltar

La VIII edició del Fem Dansa aplega 1.300 alumnes de 28 escoles al Parc Central

Serà el 25 d’abril, de 10 a 11 h, a l’espai firal del Parc Central



La VIII edició del Fem Dansa se celebrarà el proper 25 d’abril, de 9 h a 13h, a l’espai firal del Parc Central on gairebé 1.300 alumnes de primària es reuniran per ballar i gaudir del moviment del cos. Els alumnes són de 28 escoles i són 54 grups d’aula que ballaran diferents danses i estils musicals. 




La ballarina i experta en dansa tradicional, pedagogia de la dansa i llenguatge del cos, Laida Tanco, serà la conductora de l’acte que tindrà tres parts. La primera actuació serà de la companyia Interfície que portaran a l’escenari l’espectacle “Tenfe” amb Carla Piris i Estela Canal com a ballarines. La segona part anirà a càrrec de mestres de les escoles participants que ballaran una dansa grega popular, “Mazoménos”, transmesa per Núria Quadrada. La tercera part seran les actuacions dels alumnes que ballaran sis peces diferents. Una d’aquestes actuacions és el ball de bastons de Mataró amb la música d’un grup de flabiolaires escolars.




Aquest acte forma part del Pla Educatiu d’Entorn de la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró i el Servei Educatiu de Mataró del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Llavaneres.