Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xarxa de Biblioteques proposa un estiu ple d’activitats

Escoltar

La Xarxa de Biblioteques proposa un estiu ple d’activitats

Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre hi haurà més de 30 activitats per a tots els gustos als jardins de les biblioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas

 


La Xarxa de Biblioteques de Mataró, integrada per la biblioteca Pompeu Fabra i la biblioteca Antoni Comas, ofereix una àmplia programació durant aquest estiu a través de dos cicles: “Empedrat de contes” i “Capvespres als Jardinets”. Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre s’han programat més d’una trentena d’activitats diverses com ara hores del conte, presentacions literàries, espectacles de petit format i concerts.


 


El cicle “Empedrat de contes” proposa espectacles de petit format de música, titelles i teatre dirigits a públic familiar durant els mesos de juliol, agost i setembre als jardins de les dues biblioteques. En aquesta 8a edició s’han programant un total de 24 hores del conte especial. Les cites seran els dimarts a les 18 h a la biblioteca Pompeu Fabra, mentre que a la biblioteca Antoni Comas serà els dimecres a les 19 h els mesos de juliol i agost i el mateix dia però a les 18 h durant el mes de setembre. Dins d’aquesta programació s’oferiran sessions de l’hora del conte en anglès i sessions en llengua de signes catalana.


 


Les diferents hores del conte serviran per commemorar efemèrides com els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, els 100 anys de la Gramàtica catalana i el centenari del naixement de l’escriptor Manuel de Pedrolo.


 


El cicle “Capvespres als Jardinets”, en la seva sisena edició, ofereix una programació dirigida a públic adult d’espectacles íntims, de petit format, de música i literatura en un entorn relaxant i acollidor com és el cas dels jardinets de la biblioteca Pompeu Fabra. El cicle començarà al mes de juny amb la presentació de dos llibres i un concert de l’Escola de Música Municipal.


 


Del juliol en destaquen els espectacles literaris “Romança 3.0 del drac negre” i ”El bon ciutadà”, així com una nova edició de la nit de contes eròtics de Les Santes el dijous 19 de juliol. El cicle s’acabarà al setembre a ritme de música amb els concerts dels mataronins The White Chameleon i Kaj Tiel Plu.