Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Zona Municipal Esportiva de Cerdanyola s’obre a la ciutat amb un nou tancament que minimitza l’impacte visual

Escoltar

La Zona Municipal Esportiva de Cerdanyola s’obre a la ciutat amb un nou tancament que minimitza l’impacte visual

La nova imatge de l’equipament s’inaugura amb una festa ciutadana

La Zona Municipal Esportiva de Cerdanyola ja llueix nova imatge. Una festa ciutadana ha servit aquest matí per inaugurar el nou tancament, que substitueix l’antic mur, minimitza l’impacte visual i permet d’aquesta manera obrir a la ciutat les activitats que es realitzen a l’equipament esportiu.




L’alcalde, David Bote, ha presidit l’acte d’inauguració acompanyat per la diputada adjunta de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació, Rosa Funtané, el regidor d’Equipaments Municipals, Miquel Àngel Vadell, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán. També hi han assistit la presidenta de l’Associació de Veïns de Cerdanyola, Silvia Galdeano, i el president de l’Associació Esportiva i de Lleure Cerdanyola, José Antonio Ricis.




Durant el matí s’han celebrat diferents activitats esportives i festives: l’Associació Esportiva i de Lleure Cerdanyola ha organitzat partits de futbol de diferents categories amb clubs convidats, i també ha tingut lloc una xocolatada per als més petit, una exhibició de cheerleaders i una classe de zumba. El vent ha fet impossible l'enlairada d’un globus aerostàtic captiu que també estava prevista.




A les 11 h la banda Bandarra la Llàntia ha acompanyat les autoritats en un recorregut exterior al voltant del nou tancament, i a les 12 h han tingut lloc els parlaments inaugurals.






El nou tancament




Les obres fetes per l’Ajuntament han permès substituir 255 metres lineals de l’antic mur, un tram del qual va caure durant els forts aiguats de l’octubre de 2016. En concret, s’han substituït 178,7 metres a la banda del Camí del Mig, 55,6 metres amb façana a la ronda del Cros i 21,2 metres que limiten amb el carrer de la Marató.



El nou tancament, similar al d’altres instal·lacions esportives de la ciutat, està format per plans inclinats de llambordes granítiques col•locades sobre solera de formigó, a més d’una tanca metàl·lica perimetral. El total de les llambordes utilitzades procedeixen de carrers de la ciutat que han estat reurbanitzats amb altres materials.




També s’han millorat les sortides d’evacuació de l’equipament per acollir esdeveniments de gran afluència de públic. Així, s’han creat dos nous accessos en rampa en el tram del Camí del Mig.




Les obres del nou tancament van començar a l’agost de l’any passat i van ser adjudicades a l’empresa Vialitat i Serveis, SL.




Els treballs han costat prop de 367.000 € IVA inclòs: 85.000 € aportats per la Diputació com ajut pels danys provocats pels aiguats del 2016, i la resta, 282.000 €, a càrrec de l’Ajuntament.