Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'acceleradora de salut Kenko comença a funcionar al TecnoCampus amb cinc empreses

Escoltar

L'acceleradora de salut Kenko comença a funcionar al TecnoCampus amb cinc empreses

Les start-ups participants gaudeixen d'oficines gratuïtes a l'edifici dedicat a la salut TCM6

L'accelaradora de salut Kenko, promoguda pel Tecnocampus, Foundingers Group i Telefónica Open Future_, ha iniciat la primera edició destinada a accelerar start-ups que desenvolupen solucions dirigides a salut digital.

 


Les start-ups que han començat el programa a Kenko són:

 


-Hygeia Technologies: el seuprojecte Supervision ofereix una aplicació destinada a la prevenció de malalties visuals en nens pel mal ús de dispositius mòbils (tablets i smartphones). L’objectiu de l’aplicació és que els usuaris, majoritàriament nens i adolescents, utilitzin els dispositius en la distància adequada i controlar el temps d’exposició per evitar l’augment del risc de desenvolupar malalties visuals refractives, principalment miopia, fatiga ocular o ull sec.

 


-Meditic Health: Plataforma de telemedicina que possibilita la prestació de serveis mèdics personalitzats entre facultatius, pacients i organitzacions sanitàries ubicades en qualsevol part del món. Està enfocada a la gestió i l’aprovisionament de serveis mèdics a distància, eliminant barreres geogràfiques i de disponibilitat de l’especialista, aportant noves eines tecnològiques, de comunicació i de treball col•laboratiu entre els propis professionals i els pacients.

 


-Brainally: Plataforma que pretén millorar la independència de nens amb trastorns de Desenvolupament neurològic, així com autisme, dèficit d’atenció, alcoholisme fetal o prematuritat extrema. BrainAlly digitalitza i personalitza l’assistència cognitiva (tractament, monitorització i prevenció) per oferir ajuda a les famílies afectades d’una manera efectiva, innovadora i assequible gràcies a la neurociència, anàlisis de big data i la Intel·ligència artificial.

 


-Psycoco: La App que vol escoltar i connectar pacients i psicòlegs. Gràcies al seu buscador avançat, on el client explica amb una breu fase el motiu de la seva consulta, Psicoco vol ajudar als pacients a trencar el gel i a perdre la por, adaptant-se al format que més s’adeqüi a les necessitats de clients: visita física, trucada o videotrucada.

 


-Omadrevida: Solució digital per la gestió de la cura de la salut infantil en hospitals, incrementant la seva eficiència i atenuant els riscs. El seu sistema de validació redueix el temps de Serveis d’infermeria i millora la seguretat del pacient. El model comercial de Omadre és el model de subscripció B2B basat en la mida de l’hospital, la seva ubicació i la personalització del producte.

 


Durant els propers mesos, els emprenedors de les start-ups seleccionades comptaran amb el suport de mentors, formació i assessorament per part de les empreses col•laboradores de Kenko i amb el suport i assessorament dels professionals de Foundingers Group i de TecnoCampus. A més a més, gaudiran d’oficines gratuïtes al Hub Salut de l’edifici TCM6 del parc empresarial de TecnoCampus, a Mataró (Barcelona), i l’accés als recursos oferts per Telefónica Open Future_. El programa d’acceleració finalitzarà al juliol amb la celebració del Investor Day, esdeveniment on els emprenedors podran presentar el seu projecte davant els Business Angels, inversors i Venture Capital especialitzats.