Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament compta amb assessorament internacional per elaborar el Pla Estratègic de Promoció de Ciutat

Escoltar

L'Ajuntament compta amb assessorament internacional per elaborar el Pla Estratègic de Promoció de Ciutat

Aquest divendres es va celebrar una trobada de treball amb l’especialista en "City Branding" i professor de la Universitat de Leicester, Mihalis KavaratzisL’alcalde, David Bote, i la regidora d’Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura, Núria Moreno, van assistir divendres a la sessió de treball que van mantenir responsables de l’àmbit de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament amb l’especialista en “City Branding” –màrqueting de ciutat- i professor de la Universitat de Leicester, el Doctor Mihail Kavaratzis.

 


Durant la trobada es va presentar a Kavaratzis el Pla de treball que està duent a terme la Direcció d’ocupació i promoció econòmica per definir l’estratègia de promoció de ciutat, emmarcada en el Pla Estratègic Mataró 2022. Es va contrastar amb la seva opinió i el seu plantejament metodològic i es van apuntar possibles línies d’acompanyament i col·laboració.

 


Mihail Kavaratzis és expert en “city branding” i exerceix com a consultor i assessor en projectes de marca de ciutat i desenvolupament d’estratègies territorials. La seva activitat principal és la realització de tallers orientats a la pràctica i formació sobre els requisits previs, els processos i els efectes de la marca de lloc, així com la seva contribució al desenvolupament econòmic, turístic, cultural i social de ciutats i regions.