Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les empreses del TecnoCampus PG Conocimiento i Epinium, presents al Mobile World Congress

Escoltar

Les empreses del TecnoCampus PG Conocimiento i Epinium, presents al Mobile World Congress

Ambdues empreses hi participen amb estand propi: PG Conocimiento al MWC i Epinium al 4YFN

Dues empreses del parc empresarial del TecnoCampus, PGConocimiento i Epinium, són presents fins demà al Mobile World Congress(MWC), la cita més important del món en l’àmbit de la telefonia i la mobilitat. Ambdues empreses hi participen amb estand propi: PG Conocimiento al MWC, i Epinium al 4YFN, un punt de referència i d’atracció de l’emprenedoria a nivell internacional.

PG Conocimiento és una empresa centrada en l’anomenat “business intelligence”, que implica la transformació de dades en coneixement per optimitzar el procés de presa de decisions. La seva presència al MWC respon a la voluntat d’establir noves aliances estratègiques amb consultories multinacionals o amb fabricants de software que estiguin buscant una alternativa innovadora en aquest àmbit.

Epinium, guanyadora dels darrers premis Creatic a l’emprenedoria i ubicada a la incubadora del TecnoCampus, és el segon any que exposa al 4YFN, on hi participen més de 600 start-ups de tot el món. Enguany hi presenten “Epinium Analytics”, una eina al núvol per ajudar marques i fabricants presents a Amazon a crear el seu pròxim èxit de vendes mitjançant l’optimització del posicionament, tant orgànic com de pagament.

L’empresa estrenarà “Epinium Analytics” aquest 2018 després d’haver obtingut per part de la Generalitat un ajut de 75.000 euros, que destinaran a potenciar un tipus d’innovació aplicada al marketplace. El seu objectiu és que les empreses puguin llançar un producte a un preu que sigui molt atractiu en relació als seus competidors.