Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les fotografies seleccionades en el concurs “Mataró viu l’esport 2017” d’Instagram s’exposen a la Sala d’Exposicions de la UEC

Escoltar

Les fotografies seleccionades en el concurs “Mataró viu l’esport 2017” d’Instagram s’exposen a la Sala d’Exposicions de la UEC

El concurs ha rebut 579 fotografies de les quals s’exposen 115L’alcalde, David Bote, la regidora d’Esports, Marisa Merchán, i el president de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) Mataró, Daniel Tavares, i el President de la Secció de Foto-cine, Jaume Estapé, tenen previst inaugurar avui, 3 d’abril, l’exposició de fotografies que han participat en la segona edició del concurs fotogràfic d’Instagram “Mataró viu l’esport 2017”. Durant el transcurs de l’acte es farà públic el veredicte del jurat amb els guanyadors a les diferents categories. 
En aquesta edició, la segona, s’han presentat 579 fotografies de les quals 115 han estat seleccionades per formar part de l’exposició que es podrà visitar des d’avui, 3 d’abril, i fins al 4 de maig a la Sala d’Exposicions de la UEC de Mataró, al carrer Nou, 29 a la Fundació Iluro. La participació ha augmentat en aquesta segona edició al rebre 141 fotografies més que l’any passat.


Els guanyadors
El jurat ha estat format pel president de la Secció de Foto-Cine de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) Mataró, Jaume Estapé, pels dos membres de la secció de Fotocine de la UEC Mataró, Miquel Serra i Francesc Carreras i per, Jordi Vilà, persona vinculada a l’esport mataroní.
Els guanyadors d’aquesta edició són Empar Tomás Montés que s’emporta el Premi d’Honor, valorat en 300 € i un diploma, per tenir 8 fotografies seleccionades entre les 25 primeres. El 1r premi amb el #mataroesport2017 és per Adrià Puig Facundo i el 1r premi amb el #mataroesportsantes2017 és per Neus Gargallo Alvarado. Ambdós rebran 150 € i un diploma.