Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les llistes d’espera per formar part d’algunes comparses institucionals s'obren

Escoltar

Les llistes d’espera per formar part d’algunes comparses institucionals s'obren

Les persones interessades es poden apuntar fins al 18 de maig



S’han obert les inscripcions per formar part de la llista d’espera d’algunes de les comparses institucionals de Mataró. Fins al 18 de maig aquelles persones interessades a pertànyer a una colla es poden apuntar i així formar part les llistes d’espera.




Les llistes de les comparses que s’obren durant aquest període són les següents: responsables de Nans, Tabalers de la Momerota, Flabiolaires de la Família Robafaves i Ministrils de l’Àliga (tible /gralla).




Els interessats es poden apuntar tant telemàticament, a través dels enllaços adjunts, però també trucant al 010 i presencialment a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) i a les oficines d’atenció ciutadana.




Les inscripcions només seran acceptades si en el moment de realitzar la inscripció es té l’edat mínima per inscriure’s a la comparsa:




- Responsables de Nans: 18 anys



- Tabalers de la Momerota: 18 anys



- Flabiolaires de la Família Robafaves: 8 anys



- Ministrils de l’Àliga: 8 anys




Per formar part d’una colla de músics és imprescindible tenir coneixements musicals de l’instrument que s’ha de tocar. Abans d’entrar a la colla es realitzarà una prova pràctica on s’acreditarà el nivell de coneixement.


Encara que a la sol·licitud d’inscripció hi haurà la possibilitat de demanar formar part de diverses llistes d’espera, un cop es comuniqui a la persona inscrita que té plaça en una de les Colles, les altres sol·licituds quedaran anul·lades.


Els menors d’edat hauran de sol·licitar la inscripció a les Colles Institucionals amb el consentiment dels seus representants legals.




La selecció dels nous membres es farà per sorteig de les persones inscrites a les llistes d’espera, si el número de sol·licituds és superior a les places a cobrir. D’aquest sorteig se n’anunciarà dia, hora i lloc a través de la pàgina web de la Direcció de Cultura. La mesa d’aquest sorteig estarà constituïda per la Regidora d’Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura o persona en qui delegui, un representant de la Coordinadora de Colles Institucionals i un/a tècnic/a de la Direcció de Cultura que confeccionarà l’acta corresponent.




Les inscripcions es regeixen a través de Reglament d’ús i funcionament de les Comparses Institucionals del Seguici Festiu Institucional de Mataró, aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Mataró amb data 6 de juliol de 2017 que esdevé una normativa bàsica que defineix els criteris i paràmetres per incorporar-se a cada comparsa, així com defineix el funcionament de les llistes d’espera.