Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les urgències del CAP El Maresme es traslladen al CAP Ronda Prim

Escoltar

Les urgències del CAP El Maresme es traslladen al CAP Ronda Prim

Tots els centres d’atenció primària faran l’horari de 8 a 20 h de dilluns a divendres



El Punt d’Atenció Continuada (urgències) del CAP El Maresme (camí del Mig, 36) es traslladarà el proper dimarts 20 de febrer a la planta baixa del CAP Ronda Prim (ronda de Joan Prim, 35). També s’hi traslladarà el servei d’atenció domiciliària, tot i que aquest canvi no afectarà els usuaris, que hauran de seguir trucant al 061 per sol·licitar el servei.




El trasllat no afectarà els horaris del servei, que continuaran sent els mateixos:



• De dilluns a divendres: de 20 a 8 h

• Dissabtes: de 17 a 8 h

• Dissabtes, diumenges i festius: de 8 a 8 h




Al CAP Ronda Prim s’habilitarà un taulell d’atenció, una sala de descans i, tal com estableixen els protocols de seguretat, s’hi instal•laran càmeres de vigilància. Amb aquests canvis, el servei d’atenció continuada gaudirà d’un espai més adequat i confortable, que contribuirà a millorar la qualitat assistencial.




Aquest trasllat serà provisional a l’espera de l’obertura definitiva del futur centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) de Mataró.




A més, també a partir del dimarts 20 de febrer, els CAP de Rocafonda - el Palau, Ronda Cerdanya, El Maresme, Ronda Prim i el consultori local de La Llàntia atendran fins a les 20 h (fins ara era fins a les 21 h), de dilluns a divendres, com la resta dels centres d’atenció primària de Mataró i dels municipis adjacents.