Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la 2a Mostra de Cinema de Muntanya

Escoltar

Mataró acull la 2a Mostra de Cinema de Muntanya

A banda dels films, també hi haurà una exposició fotogràfica de la nevada del 62

La regidora d’Esports, Marisa Merchan, el president de la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró (UEC Mataró), Dani Tabares, i el representant de l’Agrupació Científico-Excursio¬nista de Mataró (AGRUPE), Víctor Ligos, han presentat avui la 2a Mostra de Cinema de Muntanya. En aquesta edició hi haurà la projecció de tres films, una mercat de segona mà de material de muntanya, una taula rodona i una exposició fotogràfica sobre la nevada a Mataró de l’any 1962.
Els films es podran veure el 5 i el 12 de juny, a partir de les 19 h, al Foment Mataroní i són els següents: “Dhaulagiri, ascenso a la montaña blanca”, “The eyes of God” i, per últim, un film amb alpinistes i escaladores catalanes de diverses èpoques titulat “Encordades”. Precisament algunes d’aquestes protagonistes seran el dia 12 de juny al Foment Mataroní a la taula rodona sobre alpinisme.
L’exposició fotogràfica sobre la nevada de 1962 es podrà veure a partir del 4 de juny a les sales de la UEC Mataró i de l’AGRUPE. L’entrada és lliure però els organitzadors demanen als visitants un producte alimentari o de neteja personal.
També hi haurà un mercat de segona ma de material esportiu de muntanya.