Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull per cinquè any consecutiu la sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

Escoltar

Mataró acull per cinquè any consecutiu la sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

Serà el dimarts 20 de març des del camí de la Geganta



Mataró comptarà per cinquè any consecutiu amb la Volta Ciclista a Catalunya 2018 i en concret serà ciutat de sortida de la segona etapa, el 20 de març. La sortida es farà des del camí de la Geganta de Mataró i finalitzarà a Valls.




La "Volta" Ciclista a Catalunya ha fet oficial els set equips de categoria Continental Professional que participaran com a convidats a la 98ena edició de la cursa, que tindrà lloc del 19 al 25 de març de 2018. Aquests equips són: Team Caja Rural – Seguros RGA; Burgos-BH; Euskadi Basque Country – Murias Taldea; Cofidis Pro Cycling Team; Team Fortuneo –Samsic; Manzana Postobón Team; Israel Cycling Academy.




Com a prova UCI World Tour, la "Volta" té garantida la presència dels 18 equips de la UCI World Tour, la màxima categoria del ciclisme mundial, però també ofereix set invitacions a equips Continental Professional, la segona màxima divisió.




Amb aquests equips convidats, juntament amb els 18 UCI Wolrd Tour, els mataronins podran gaudir de poder veure els millors ciclistes internacionals en la 98a edició de la “Volta”.




La cursa s'adapta aquest 2018 a la nova normativa UCI i els equips estaran formats per 7 corredors, fins a un total de 175 ciclistes dividits en 25 equips. Tots ells tenen una cita amb la "Volta" a partir del dia 19 de març a Calella i fins al 25 de març amb final a Barcelona.