Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró aprova el Pacte Local per l’Educació per portar a terme les propostes sorgides del debat “Compromís per l’Educació 20/22”

Escoltar

Mataró aprova el Pacte Local per l’Educació per portar a terme les propostes sorgides del debat “Compromís per l’Educació 20/22”

El Ple ordinari del mes de març va aprovar aquest document que s’emmarca en el Pla Estratègic Mataró 20/22El Ple municipal, en la sessió ordinària de l’1 de març, va fer seva la declaració “Compromís per l’Educació 20/22” aprovada pel Consell Escolar Municipal (CEM) el 15 de juny del 2017. Tots els grups municipals, menys Ciutadans que s’hi va abstenir, van votar a favor d’aquest text que dona compliment, dins de l’àmbit de les competències municipals en educació, a les actuacions establertes en el debat educatiu de ciutat desenvolupat durant el curs 2016-2017 i que es projecta en l’horitzó temporal definit pel Pla Estratègic Mataró 20/22. 
Els compromisos, en aquelles accions que depenen directament de decisions i recursos municipals, s’engloben en quatre eixos. En aquelles altres accions que depenen de decisions i recursos d’altres agents educatius de la ciutat o d’altres administracions públiques, el Ple municipal es compromet a proposar i impulsar davant els agents o administracions competents el seu compliment a la ciutat.
Els eixos que engloben les accions són educació i equitat; educació i ciutadania crítica; educació i desenvolupament econòmic i social; educació global: artística, esportiva i del lleure.