Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró col·labora amb la Generalitat per promoure l’acolliment familiar

Escoltar

Mataró col·labora amb la Generalitat per promoure l’acolliment familiar

La tercera sessió informativa es farà el 21 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca Pompeu Fabra

Mataró acull el proper 21 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca Pompeu Fabra, la tercera xerrada informativa sobre l’acolliment familiar que porta a terme l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA) per aconseguir famílies d’acollida pels infants de 0 a 6 anys que actualment resideixen en centres residencials d’acció educativa. En base a la procedència d’aquests infants, el Govern va definir l’any passat vuit municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona com a prioritaris, entre els quals hi ha Mataró. 




En aquest context, l’Ajuntament de Mataró es va comprometre a través d’una declaració institucional a fomentar mesures de coneixement de l’acolliment familiar entre els veïns d’aquest municipi. I enguany, aquestes mesures han estat la programació de tres xerrades informatives per aquelles famílies que volen o tenen intenció de ser acollidores. La tercera d’aquestes xerrades és el 21 de novembre, a les 19h, a la Biblioteca Pompeu Fabra (plaça d’Occitània, s/n).




Aquesta actuació s’emmarca en el pla estratègic per promoure l’acolliment familiar dissenyat per l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció que té com a objectiu, entre d’altres, crear una cultura de l’acolliment familiar al nostre país.




Els municipis que l’ICAA ha identificat com a prioritaris i amb quals s’hi està treballant són: Barcelona, Badalona, Mataró, l’Hospitalet del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Sant Boi del Llobregat i Sant Vicenç dels Horts.