Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró posa en marxa els ajuts 2018 a la rehabilitació per edificis de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola

Escoltar

Mataró posa en marxa els ajuts 2018 a la rehabilitació per edificis de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola

Els ajuts cobreixen entre el 25% i el 70% de l’aportació que han de fer les persones propietàries

La convocatòria 2018 d’ajuts a la rehabilitació d’edificis, la instal•lació d’ascensors i les obres de millora de l’eficiència energètica en edificis dels barris de Cerdanyola, Rocafonda i El Palau està en marxa. Els ajuts que es concedeixen a les persones propietàries cobreixen entre el 25% i el 70% de l’aportació que s’ha de fer en funció del tipus d’obra i en funció dels ingressos de qui ho sol·liciti.
Aquesta convocatòria és compatible amb els ajuts que ofereix l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, oberts a tota la ciutat, i amb el programa municipal d’avançaments retornables que va iniciar-se l’any passat.
Les sol·licituds poden presentar-se a l’Oficina Local d’Habitatge fins al 30 de setembre del 2018 i les obres s’han de realitzar de l’1 de gener del 2019 fins al 31 d’octubre del 2019.


Ajuts de la Generalitat
A banda d’aquests ajuts, també s’ha iniciat la campanya dels ajuts a la rehabilitació de la Generalitat de Catalunya 2018 per a Mataró.
Les obres de rehabilitació subvencionables per la Generalitat són per habitatges o edificis de qualsevol punt de la ciutat que facin actuacions de rehabilitació en els següents àmbits: millora de l’eficiència energètic i sostenibilitat; actuacions en la conservació i millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.
El termini de presentació de les sol•licituds és fins al 31 de juliol i les subvencions cobreixen del 30 fins al 40% de les obres a realitzar, segons la tipologia.
Totes les sol·licituds dels ajuts, tant dels municipals com dels de la Generalitat, es tramiten a l’Oficina Local d’Habitatge que es troba al carrer de Pablo Iglesias, 63, primera planta.