Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró presenta la seva oferta turística a FITUR 2018

Escoltar

Mataró presenta la seva oferta turística a FITUR 2018

L'esdeveniment té lloc a Madrid i està previst que hi participin més de 10.000 empreses i entitats expositores de 165 països i territorisMataró es dona a conèixer aquests dies als professionals i agents del sector turístic i als visitants de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que se celebra a Madrid entre el 17 i el 21 de gener. L’oferta turística de la ciutat, conjuntament amb la d’altres destinacions, s’inclou en les propostes que presenta Turisme de la Diputació de Barcelona sota el lema “Barcelona es mucho más” i dins la marca Costa Barcelona. 
L’Ajuntament de Mataró assisteix a aquesta nova edició de Fitur amb l’objectiu divulgar els principals esdeveniments que tenen lloc durant l’any (Les Santes, la Setmana Santa, la fira ferroviària Mataró Tren, el Festival Internacional d’Orgue...), així com també el front marítim i l’oferta cultural, gastronòmica i patrimonial de la ciutat.
Fitur, que arriba a la 38a edició, és una de les cites clàssiques del món del turisme i punt de trobada d’institucions, empreses i professionals del sector. En l’edició d’aquest any hi participaran més de 10.000 empreses i entitats expositores de 165 països i territoris, i està previst que rebi la visita de prop de 125.000 professionals de la indústria turística internacional.
Els visitants que s’acostin a l’estand català (Pavelló 7, 7B07-09) trobaran l’oferta de les nou marques turístiques (Costa Brava, Costa Barcelona, Barcelona, Costa Daurada, Terres de l’Ebre, Catalunya Central, Terres de Lleida, Val d’Aran i Pirineus) i d’altres empreses i institucions com l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, el Circuit de Barcelona-Catalunya, el FCBarcelona, Port Aventura World i Torres.