Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró presenta la seva oferta turística a la fira B-Travel de Barcelona

Escoltar

Mataró presenta la seva oferta turística a la fira B-Travel de Barcelona

La ciutat és present a l'estand de la Diputació de Barcelona i al de la XATIC

Mataró torna a la fira B-Travel de turisme amb la voluntat d’obrir-se a nous públics. La ciutat té presència conjunta amb altres municipis sota el paraigües de Costa Barcelona dins l’estand de “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona, un espai de 150 m2 on el públic assistent disposarà de les diferents ofertes turístiques de la província. Mataró també serà presenta a l’estand de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC).

 


La fira B-Travel es celebra del 20 al 22 d’abril, al Recinte de Montjuïc - Palau 8 a l’Av. Reina Maria Cristina. Avui i demà està oberta de 10 h a 20 h i, diumenge, de 10 h a 18 h.

 


La fira B-Travel, hereva del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), se celebra del 20 al 22 d’abril al recinte de Montjuic de Fira de Barcelona i enguany arriba a la 26a edició. Aquesta fira atrau un perfil de turista de proximitat –de Barcelona i l’àrea metropolitana-, a qui Mataró intentarà captar presentant les diferents propostes i experiències que la ciutat ofereix per venir a passar el dia: rutes guiades i audioguiades, jornades gastronòmiques, fires, passejades a peu, activitats nàutiques, etc.

 


Amb prop de 200 expositors, B-Travel concentrarà en 5.000 m² nets de superfície l'oferta de turisme experiencial que ofereixen totes les comunitats autònomes i més de 40 destinacions internacionals com el Japó, EUA i Regne Unit, entre altres destinacions. B-Travel s’estructura en cinc eixos temàtics: B-Happy (viatges en família, amics, escapades romàntiques i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, nou luxe, etc.), B- Adventure (esport, natura i aventura) i B-Delicious (rutes eno-gastronòmiques).