Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró presenta la seva oferta turística al Saló Mundial de Turisme de París

Escoltar

Mataró presenta la seva oferta turística al Saló Mundial de Turisme de París

Es tracta de la fira més rellevant del sector turístic a França

Mataró es promociona per segona vegada al Saló Mundial de Turisme de París, que té lloc des d’aquest dijous 15 de març i fins diumenge 18 a la capital francesa. Amb més de 100.000 visitants i dirigida al públic final, es tracta de la fira més rellevant del sector turístic a França. 

 


El perfil dels visitants al Saló Mundial de Turisme de París és d’una edat mitjana de 55 anys, el 41 % són jubilats i el 53 % estan actius laboralment. El 44 % disposen d’un pressupost d’entre 1.000 i 3.000 euros per a les seves vacances anuals, i un 42 % hi destina més de 3.000 euros/any. El 95 % de les persones que visiten el Saló marxen de vacances al menys una vegada l’any.

 


La ciutat participa en aquesta fira juntament amb d’altres destinacions turístiques de la demarcació de Barcelona i sota el paraigües de la Gerència de Serveis de Turisme, que hi assisteix dins l'estand institucional de Turespaña amb la marca turística “Barcelone c’est bien plus”. Aquesta acció forma part de l’aposta que Mataró està fent per promocionar la ciutat al llarg de l’any en fires turístiques amb impacte nacional i internacional, com la Fira B-Travel de Barcelona; la Fira Internacional de Turisme Fitur, a Madrid; la Fira ExpoVacaciones de Bilbao; o la IFTM Top Resa de París.

 


Segons dades del Servei d’Informació Turística de Mataró, un 40,85 % dels visitants estrangers que va rebre la ciutat durant l’estiu de 2017 procedien de França.

 
Trobada amb l’Agència Catalana de Turisme i la UAICF

Coincidint amb el viatge a la capital francesa per participar al Saló Mundial de Turisme, la delegació mataronina -formada per tècnics del Servei de Promoció de Ciutat i Comerç- té previst mantenir una reunió de treball amb els responsables de l’oficina de l’Agència Catalana de Turisme i una altra amb l’Oficina Española de Turismo de París perquè també puguin fer difusió de l’oferta turística de Mataró.

 


També se celebrarà una trobada amb el president i els responsables de la UAICF (Union Artistique et Intellectuelle des Cheminots Françaises) a la seu nacional de París per parlar sobre la Trobada Internacional de Mòduls Júnior que Mataró acollirà en el marc de la propera edició de la Fira Mataró Tren.

 


Aprofitant la proximitat de París a Créteil, la delegació mataronina també té previst de visitar la ciutat agermanada per treballar en properes accions i intercanvis entre ambdues ciutats.