Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró veu sortir la segona etapa de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya amb gran expectació

Escoltar

Mataró veu sortir la segona etapa de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya amb gran expectació

En la sortida en el camí de la Geganta s’han aplegat prop de 2.500 ciutadans i un miler durant el recorregut interurbà



El Camí de la Geganta s’ha transformat aquest matí, 20 de març, per acollir la sortida de la segona etapa de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. Prop de 2.500 ciutadans s’han aplegat a la sortida d’aquesta prova esportiva i un miler de ciutadans per tot el circuit interurbà. 




Els corredors dels 25 equips participants han sortit del Camí de la Geganta i enguany han fet una doble volta pels carrers de Mataró abans d’enfilar per la N-II en direcció a Valls.




Enguany els encarregats de tallar la cinta de la sortida han estat la vídua i els fills d’Antonio Granados, qui va ser president del Club Ciclista Iluro fins que va morir el passat estiu. L’alcalde, David Bote, la regidora d’Esports, Marisa Merchán, acompanyats pel representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, i del director de la “Volta”, Rubén Peris, així com del responsable de l’empresa patrocinadora Procercasa, Carlos Pellicer, també han estat en la sortida neutralitzada de la segona etapa de la “Volta” que finalitza a Valls amb un recorregut total de 175,600 km.




Amb aquesta edició, Mataró ha format part de l’itinerari de la “Volta” com a sortida d’etapa cinc vegades consecutives (2014, 2015, 2016, 2017 i 2018) i ha acollit tres arribades els anys 1943, 1955, 1970 i 1982.




La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya 2018 té lloc del dilluns 19 al diumenge 25 de març i consta de set etapes. La competició, una de les més antigues del món, està organitzada per Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.