Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 4.000 persones han participat de les activitats celebrades aquest cap de setmana al Port de Mataró

Escoltar

Més de 4.000 persones han participat de les activitats celebrades aquest cap de setmana al Port de Mataró

Prop de 3.000 persones han fet tastets d'activitats nàutiques a la Festa al Port i el pailebot Santa Eulàlia i el vaixell pirata de Maresmar han rebut mil visitants

La Festa al Port i el preludi de la trobada de vaixells històrics i centenaris Maresmar ha aplegat milers de visitants aquest cap de setmana al Port de Mataró. Més de 4.000 persones han participat activament de les activitats relacionades amb el mar i la nàutica que oferien els dos esdeveniments.

 


Per una banda, a la Festa al Port es van omplir la pràctica totalitat de les 2.725 places gratuïtes que es van oferir per activitats nàutiques com sortides en golondrina i catamarà, tastets de vela, pàdel surf, big pàdel surf, pàdel surf ioga, rem o caiac, entre d’altres. També es van lliurar 900 vals d’aparcament de 4 hores gratuïtes per estacionar al Port de Mataró i es van repartir més de 400 entrades per a les atraccions infantils i inflables. La Festa al Port -celebrada dissabte 9 i diumenge 10 de juny- és una iniciativa que té per objectiu posar en valor el mar i totes les propostes nàutiques que es fan al Port de Mataró.

 


Per altra banda, almenys 1.000 persones van acostar-se fins al varador de Mataró Marina Barcelona al Port de Mataró per veure les embarcacions participants al Maresmar i, en el cas dels més petits, pujar al vaixell pirata. El pailebot centenari Santa Eulàlia –que degut al mal temps no va poder arribar a Mataró fins divendres 8 al migdia- va rebre 500 visitants. Dissabte 9 de juny al matí va tenir lloc la I Travessa a la Costa del Maresme, amb què els vaixells històrics van sortir del Port de Mataró amb rumb al Port d’Arenys de Mar.