Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mor el regidor i segon tinent d’alcalde Joan Vinzo

Escoltar

Mor el regidor i segon tinent d’alcalde Joan Vinzo

L’alcalde decreta dos dies de dol oficial

El regidor de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran, Joan Vinzo, ha mort aquest matí als 48 anys com a resultat d’una llarga malaltia. Vinzo, que formava part del Govern municipal dins del grup del PSC, era també segon tinent d’alcalde.

L’alcalde ha decretat dos dies de dol oficial, durant els quals les banderes del consistori i equipaments municipals onejaran a mig pal. A més, s’ha convocat un Ple extraordinari urgent demà dissabte a les 11 h.

El funeral tindrà lloc diumenge 10 de juny a les 12 h al Tanatori de Mataró (carrer d’Aristòtil, 37).

Casat i amb 3 filles, Joan Vinzo era nascut el 6 de juliol de 1969.

Al juny de 2015, va assumir el càrrec de regidor delegat de Sanitat, Salut, Consum i Gent Gran Activa i la quarta tinença d’alcaldia. Arran de la reorganització del cartipàs municipal feta l’octubre de 2017 després de la sortida del grup municipal de CiU del Govern municipal, Vinzo va assumir també les competències de Benestar Social i Habitatge.

Va presidir la Comissió Informativa Municipal de l’Àrea d’Acció Social, el Consell Territorial de Via Europa – Llàntia i el Patronat de la Fundació Privada Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, a més d’exercir com a vocal del Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme. També presidia i participava en diferents consells municipals, entre ells el de Benestar Social, el de Salut, el de Consum i el de Gent Gran.

Joan Vinzo era també vicepresident tercer del Consell Comarcal del Maresme.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, es va especialitzar en Pediatria, i en concret en Neonatologia. Va exercir a l’Hospital de la Vall d’Hebron i a la Clínica Quirón de Barcelona, i des del 2007 es va centrar en l’àmbit de la gestió assumint durant la seva trajectòria, entre altres, els càrrecs d’adjunt a Gerència i adjunt a la Direcció d’Organització i Sistemes d’Informació a la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’ICS.