Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

26 Julianes i una Clara Semproniana assisteixen a la recepció oficial de les Julianes i les Sempronianes 2019

Escoltar

26 Julianes i una Clara Semproniana assisteixen a la recepció oficial de les Julianes i les Sempronianes 2019

L’obsequi d’enguany ha estat una polsera de pell amb el detall de la inicial J o S. Entre les assistents, la més petita ha estat Valentina Juliana amb tres mesos i les més grans, la Juliana Domingo i la Juliana Quintana, les dues de 84 anys.

Foto: Albert Canalejo
Foto: Albert Canalejo

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha presidit aquest matí, 28 de juliol, la recepció oficial de les Julianes i les Sempronianes mataronines, amb motiu de la celebració de la seva onomàstica ahir, 27 de juliol.

A Mataró hi viuen actualment 87 nenes o dones que porten el nom d’alguna de les patrones de la ciutat, segons el padró municipal. La recepció ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament i forma part del programa d’actes de Les Santes, Festa Major de Mataró. L’acte se celebra des de l’any 2006 i permet verificar que els noms de les patrones de la ciutat continuen presents a la societat mataronina.

Aquest any a l’acte han assistit 26 Julianes i una Clara Semproniana. A més, les assistents a la recepció s’han endut com a obsequi una polsera de pell, de color blau, amb la seva inicial com a detall que ha estat realitzada per la mataronina Marga Cruz.

L’alcalde, David Bote; la regidora de Cultura, María José Pérez; la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo; la regidora de Gestió de l’Espai Públic i Gent Gran, Eli Ruiz; el regidor de Verd Urbà, José Antonio Ricis; la regidora de Junts per Mataró, Isabel Martínez; els regidors de Ciutadans, Cristina Sancho i José Antonio Molero; han entregat les polseres, una per una, a les assistents. La recepció ha finalitzat amb la tradicional fotografia de grup.

Galeria d'Imatges