Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’aigua dels entorns del carrer de Joaquim Capell i Vidal

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’aigua dels entorns del carrer de Joaquim Capell i Vidal

La companyia municipal d'aigües, Aigües de Mataró, ha començat les obres de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer de Joaquim Capell i Vidal i altres vials adjacents del barri de Peramàs. Es treballs duraran fins a principis de setembre.

Obres al carrer de Joaquim Capell i Vidal. Foto: AMSA
Obres al carrer de Joaquim Capell i Vidal. Foto: AMSA

Aigües de Mataró ha iniciat els treballs de renovació de les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable de diferents carrers de Peramàs, en concret del carrer de Joaquim Capell, del carrer i el passatge de Lucius Marcius, i d’un tram del carrer de Pompeu Fabra i de la ronda d’Antoni Comas i Pujol.

Les obres, iniciades l’11 de juny, estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011‐2025). Consisteixen en la instal·lació de 492 metres lineals de noves canonades de diferents diàmetres. En el transcurs de l’obra, i per minimitzar el seu impacte en la continuïtat del servei, s’instal·laran canonades provisionals que donaran servei als abonats mentre es realitzen les operacions de retirada de l’actual canonada i la instal·lació de la nova.

La rasa anirà majoritàriament per la vorera, i la circulació de vehicles no es veurà afectada,  exceptuant els trams on hi ha cruïlles de carrers on s’afectarà de manera puntual. Un cop finalitzats els treballs de canalització es reposaran els paviments amb els mateixos materials que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos per un import de 106.499,25 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró, per un import de 82.064,66 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de tretze setmanes.