Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Detingut el presumpte autor d'uns trets a Rocafonda que van causar un ferit lleu

Escoltar

Detingut el presumpte autor d'uns trets a Rocafonda que van causar un ferit lleu

Els fets van tenir lloc ahir dijous a la tarda al carrer de Josep Punsola. L’incident va provocar un ferit lleu per l’impacte indirecte d’un projectil. La Policia Local va col·laborar amb Mossos d’Esquadra en la investigació per detenir el presumpte autor.

La Policia Local va col·laborar amb els Mossos d'Esquadra en la detenció ahir dijous a la tarda del presumpte autor dels trets que van causar unes hores abans un ferit lleu al carrer de Josep Punsola.

Els fets van tenir lloc a l’entorn de les 15.30 h, moment en què la Policia Local va rebre un avís que advertia sobre un incident amb trets a la via pública, al carrer de Josep Punsola amb el carrer de Pablo Ruiz Picasso, ferint un home que va ser traslladat a l’Hospital de Mataró pel Servei d’Emergències Mèdiques. La víctima va resultar ferida lleu al rebotar un projectil que havia impactat en un altre element.

Les investigacions dels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local van finalitzar hores més tard amb la detenció del presumpte autor dels fets.

Publicat a