Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra, Policia Local, Cuerpo Nacional de Policia i Guardia Civil en tres locals de Mataró

Escoltar

Dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra, Policia Local, Cuerpo Nacional de Policia i Guardia Civil en tres locals de Mataró

S’emmarca en els operatius policials i de supervisió d’infraccions administratives d’establiments conflictius

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró, de l’ARRO, juntament amb agents de la Policia Local de Mataró, Cuerpo Nacional de Policia i Guàrdia Civil, van participar divendres 15 de febrer en un dispositiu en tres locals de restauració de la localitat de Mataró.




Arran de les queixes veïnals per molèsties i possible consum de drogues, la nit de divendres es va realitzar un operatiu en compliment de la llei 4/2015 de seguretat ciutadana en un bar del barri de Rocafonda. En l’operatiu van participar 16 agents de Mossos d’Esquadra de Mataró, 21 agents de l’ARRO, 8 agents de Policia Local de Mataró, 5 del Cuerpo Nacional de Policia d’estrangeria i 2 agents de la Guàrdia Civil de policia fiscal i de fronteres.




Com a fruit d’aquest dispositiu es van identificar 53 persones, cinc de les quals van ser traslladades a la comissaria de Policia Nacional per tramitar expedients per estar en una situació irregular al país. Es van fer diverses denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents i infraccions administratives del local. Per la seva part Guardia Civil va denunciar per infracció de la normativa fiscal referent a la venda de tabac.




Posteriorment, part d’aquests efectius, concretament 16 agents de Mossos d’Esquadra de Mataró, 2 agents de Policia Local i els dos agents de la Guàrdia Civil, van fer dues entrades i registres més a dos locals d’oci nocturn del Port de Mataró. Com a resultat es van identificar un total de 16 persones, la Policia Local va denunciar als dos locals per diverses infraccions administratives i la Guàrdia Civil va denunciar un local per infracció fiscal.