Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle Sortim en Família convida petits i grans a gaudir junts de les arts escèniques

Escoltar

El cicle Sortim en Família convida petits i grans a gaudir junts de les arts escèniques

Del gener a l’abril es podran veure 10 espectacles de diferents disciplines per gaudir en família



Diumenge 13 de gener començarà la nova temporada del cicle Sortim en Família que continua amb la mateixa recepta: un ampli ventall d’estils artístics perquè petits i grans gaudeixin junts de la cultura. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Casa de la Música de Mataró, el Grup Xarxa Mataró, Circulant. Circ en moviment, la mútua Aliança Mataró i AACC Maresme Titelles fan possible aquesta programació que consta de 10 propostes fins al 28 d’abril. 

 


La Casa de la Música, un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i Visualsonora programen una vegada més el cicle Xics’n Roll que fereix concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar i permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història de la música. En aquesta nova temporada els grups a qui retran tribut seran El Último de la Fila (24 de febrer) i Bruno Mars (28 d’abril), els dos a la Sala Clap.

 


La Xarxa Mataró proposa tres espectacles al Teatre Monumental. El 20 de gener el Mag Stigman oferirà “Més que màgia”, un espectacle que combina espectaculars números de màgia, combinat amb la dansa contemporània. El 17 de febrer arribarà a Mataró “La nena dels pardals” un espectacle musical de la Companyia Teatre al Detall que narra una bonica història que convida a reflexionar sobre la capacitat innata dels infants pel respecte per la vida. La darrera proposta de La Xarxa serà el “Quo no vadis” de la Pera Llimonera, una manera esbojarrada de descobrir la caiguda de l’Impera Romà que es veurà el 17 de març.

 




L’AA CC Maresme Titelles programa també tres espectacles a la Sala Casal Aliança. El tret de sortida serà el 13 de gener amb “La lletera trapassera”de la companya Retox. Els titelles tornaran al Casal l’Aliança el dia 10 de febrer amb “Pequemonstruo” de la Compañia Teatro del Carmen. Per acabar la temporada titellaire la companyia Can Ninot portarà a Mataró el clàssic “Els tres porquets” amb titelles de drap fetes de coixins antics i amb un teatre fet de material reciclat.

 


També al Casal l’Aliança, la productora mataronina Circulant, circ en moviment oferirà dos grans espectacles de circ. El primer espectacle, “Vintage brothers”, és un homenatge al circ dels anys 30, 40 i 50 que signen Circo Los i que es podrà veure el 3 de febrer. El 24 de març el clown Jam presenta l’espectacle “Hats”, una bona dosi d’humor i teatre gestual.




Venda d’entrades


Els espectacles del Teatre Monumental començaran a les 18 h, mentre que els espectacles de la Sala Clap i la Sala Casal l’Aliança ho faran a les 12 h.

 


El preu de les entrades varia en funció de l’organitzador. Els dos espectacles del Xics’n Roll de la Casa de la Música a partir de 3 anys és de 8 € + despeses de gestió l’anticipada i de 10 € a taquilla, mentre que els adults pagaran 10 € + despeses de gestió si la compren anticipadament i 12 a taquilla. Hi ha un pack familiar de 4 entrades que valdrà 25 € + despeses de gestió l’anticipada i 30€ a taquilla. Pels espectacles del Grup Xarxa Mataró, 6 € els socis i 8 € l’entrada general. Els espectacles de la Sala Casal l’Aliança tenen un preu de 7 € l’entrada general i 6 € per als socis.

 


A les oficines de la Direcció de Cultura es podran comprar les entrades de tots els espectacles. Es podrà fer de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i també al web entradesculturamataro.cat. Les entrades dels espectacles del Teatre Monumental també es poden adquirir a la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle, mentre que les dels concerts de la Sala Clap es poden comprar al web codetickets.com i des de mitja hora abans a la taquilla.

 


Les entrades pels espectacles del Casal Aliança de Mataró, també es vendran físicament a les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de les 9 a les 18 h i divendres de les 9 a les 14 h, a la botiga Artijoc i a la llibreria Buc de Llibres, i a la taquilla del Casal l’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle. També es poden comprar al web www.quedat.cat. Es poden reservar entrades anticipadament fins una hora abans de l’espectacle a circalcasal@circulant.cat, pels de circ, i hola@binixiflat.cat, pels de titelles.





El projecte compta amb el suport de l’Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració d’Artijoc, jocs i joguines; Buc de llibres; Abacus i el web Sortir amb nens.