Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs d’Instagram “Mataró viu l’esport 2018” rep 702 imatges en la seva tercera edició

Escoltar

El concurs d’Instagram “Mataró viu l’esport 2018” rep 702 imatges en la seva tercera edició

Els guanyadors del concurs d’Instagram “Mataró viu l’esport 2018” són Daniel Ferrer, Adrià Puig i Empar Tomàs. De les 702 fotografies que ha rebut aquest concurs en la seva tercera edició, 184 s’han exposat a la sala d’exposicions de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) a Mataró i es poden veure fins al 22 d’abril.

D'esquerra a dreta: Puig, Merchán, Ferrer, Tomàs i el representant de la UEC.
D'esquerra a dreta: Puig, Merchán, Ferrer, Tomàs i el representant de la UEC.

La regidora d’Esports, Marisa Merchán, el president de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) Mataró, Daniel Tavares, i el president de la secció de Foto-Cine, Jaume Estapé, han inaugurat l’exposició amb les fotografies que han participat en la tercera edició del concurs fotogràfic d’Instagram “Mataró viu l’esport 2018”. Durant el transcurs de l’acte s’ha fet públic el veredicte del jurat amb els guayadors de les diferents categories. 

En aquesta edició, la tercera, s’han presentat 702 fotografies de les quals 184 han estat seleccionades per formar part de l’exposició que es podrà visitar des del 2 al 22 d’abril a la sala d’exposicions de la UEC Mataró, al carrer Nou. La participació continua augmentat cada edició perquè en la primera van ser 438 imatges i 579 en la segona.

 

Els guanyadors

El jurat ha estat format per l’artista mataroní, PereColl, l’esportista Dolors Jané i per Miquel Serra en representació de la UEC Mataró.

Els guanyadors d’aquesta edició són Daniel Ferrer que rep el Premi d’Honor, valorat en 300 € i un diploma, per tenir 8 fotografies seleccionades entre les 25 primeres. Adrià Puig torna a repetir emportant-se el 1r Premi amb el #mataroviuesport2018 i el 1r Premi amb el #mataroesportsantes2018 és per Empar Tomàs que l’any passat es va endur el Premi d’Honor. La categoria juvenil ha quedat deserta.

Publicat a