Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Tast de Jazz es consolida com la millor proposta musical de finals d’estiu a Mataró

Escoltar

El Festival Tast de Jazz es consolida com la millor proposta musical de finals d’estiu a Mataró

La 8a edició del Tast de Jazz se celebrarà del 29 al 31 d’agost al Pati de la residència de Sant Josep. Una vegada més el festival combinarà el millor del jazz del país amb sorprenents i destacades propostes internacionals. La bona música s’acompanyarà amb una oferta gastronòmica i la possibilitat de fer una copa i un tast de vi, per passar tres bones vetllades de finals d’estiu.

Dea Trio
Dea Trio

El diumenge 25 d’agost a les 19 h des de l’Ajuntament sortirà una cercavila que anirà anunciant que el festival és a tocar a càrrec de la Dixie Rue del Percebe. Un passeig musical pels carrers de centre a l’estil dixieland de Nova Orleans.

Els encarregats d’encetar el festival seran dos veterans de l’escena de blues i  país, el pianista August Thrarats i el guitarrista i cantant Amadeu Casas el dia 29 d’agost. Acompanyats per Jordi Mestres al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria, integrants de l’August Tharrats Trio, oferiran un repertori basat en clàssics de blues i swing.

Divendres 30 d’agost prendrà el relleu els italians DEA Tri & Stefano di Battista. DEA trio, un dels projectes de jazz més consolidats d’Itàlia, presentaran a Mataró el seu àlbum “Secret Love”. S’alien amb el saxofonista Stefano Di Battista, nom propi del saxo alt del jazz italià, i artista de renom internacional.

El festival es clourà dissabte 31 d’agost amb el concert de Michele Hendricks Quintet. La nord - americana és una de les cantants més destacades de les últimes dècades, i filla de Jon Hendricks, un dels millors cantants de jazz de tots el temps. La seva veu ha estat aclamada en tots els continents i elogiada per la crítica internacional.

El Tast de Jazz està organitzat conjuntament per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Associació Jazz Maresme i Fabrés Produccions.

El preu de les entrades del primer i tercer concert és de 9€ i de 12 € el segon. Les entrades es poden adquirir a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns  a divendres de 9 h a 14 h, tot i que del 5 al 19 d’agost les oficines romandran tancades. També es poden comprar  a través del web www.entradesculturamataro.cat i des d’una hora abans a la taquilla.

 

Programa del Tast de Jazz


Diumenge 25 d’agost, a les 19 h

Des de l’Ajuntament

Dixie rue del Percebe


Dijous 29 d’agost, a les 21 h

Pati de la Residència de Sant Josep (Muralla de Sant Llorenç, 15)

August Tharrats Trio & Amadeu Casas


Divendres 30 d’agost, a les 21 h

Pati de la Residència de Sant Josep (Muralla de Sant Llorenç, 15)

Dea Trio & Stefano Di Battista “Secret love”

 

Dissabte 31 d’agost, 21 h

Pati de la Residència de Sant Josep (Muralla de Sant Llorenç, 15)

Michele Hendrick Quintet