Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El SOM posa en contacte empreses i persones usuàries amb sessions d’Speed Dating

Escoltar

El SOM posa en contacte empreses i persones usuàries amb sessions d’Speed Dating

Prop d’una vintena d’empreses i més d’un centenar d’aspirants a trobar feina han pres part a les dues sessions d’entrevistes ràpides celebrades durant l’última setmana

El Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) ha organitzat dues sessions d’Speed Dating per posar en contacte empreses i persones usuàries que busquen feina. Aquestes trobades consisteixen en entrevistes ràpides d’entre 3 i 5 minuts durant les quals les persones aspirants presenten la seva candidatura als representants de les empreses.

11 empreses del sector de l’hostaleria i la restauració  i més de setanta  persones aspirants a més de 25  llocs de treball han participat a la sessió “Som Talent”, celebrada aquest matí a Cafè de Mar. Aquesta activitat tenia per objectiu facilitar el contacte entre els professionals que busquen feina i les empreses del sector que tinguin o puguin tenir vacants a la zona de Mataró i Maresme en els perfils de cambrer/a, cuiners/eres i auxiliars de cuina, motoristes repartidors, recepcionistes d’hotel amb idiomes, pastisser/a i dependent/a de pastisseria i monitors/ores de menjador amb anglès. Durant 2 hores s’han realitzat al voltant de 200 entrevistes. Les persones participants són usuàries del SOM i els dies previs a l’activitat d’avui han rebut preparació en aquest tipus d’entrevistes ràpides.

D’altra banda, divendres 3 de maig es va celebrar  la primera de les sessions d’aquest tipus. En aquest cas, l’activitat estava adreçada als joves participants en el programa “Singulars” que s’estan formant en especialitats dels sectors de l’hostaleria i la restauració, del comerç i la logística. Es tracta d’una de les activitats paral·leles a la formació que el SOM organitza perquè els joves prenguin contacte amb el món empresarial i puguin posar en pràctica les competències que han adquirit durant la formació a través de convenis de pràctiques. Aquest Speed Dating, emmarcat en el projecte  Singulars “Entrena’t, prepara’t i actua” va comptar amb la participació de 5 empreses i 54 joves aspirants.

El Servei d’Ocupació de Mataró vol fomentar aquest tipus d’activitats com a forma de posar en contacte d’una manera molt directa el talent existent al territori amb les empreses i organitzacions, donant suport així al teixit empresarial per que cobreixin  les seves necessitats.