Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus dona a conèixer l'oferta acadèmica al Saló de l'Ensenyament

Escoltar

El TecnoCampus dona a conèixer l'oferta acadèmica al Saló de l'Ensenyament

Per al curs 2019-2020, el TecnoCampus ofereix 17 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. Els estudis es cursen en tres centres adscrits a la Universitat Pompeu Fabra. La principal novetat de l’oferta docent és el Màster en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítim.

El TecnoCampus participa a partir d'aquest dimecres i fins diumenge en la trentena edició del Saló de l'Ensenyament, que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El TecnoCampus disposa, com cada any, d’un estand propi on estudiants i professors dels diversos graus assessoraran els futurs estudiants en funció dels seus interessos, per ajudar-los a triar els estudis que cursaran els propers anys.

Amb prop de 3.500 estudiants, el TecnoCampus ofereix un total de 17 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. Els estudis es cursen en tres centres adscrits a la Universitat Pompeu Fabra.

La principal novetat de l’oferta docent per al proper curs 2019-2020 és el Màster en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítim, que consolida l’aposta feta per aquest sector en posar en marxa el Grau en Logística i Negocis Marítims. L’oferta de postgraus i màsters es completa amb dos màsters universitaris oficials –dedicats respectivament a l’emprenedoria i la cronicitat i la dependència- i un total d’onze títols d’especialització professional.

El TecnoCampus també té previst de celebrar una Jornada de Portes Obertes el proper 6 d'abril.