Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web municipal estrena nova imatge

Escoltar

El web municipal estrena nova imatge

La pàgina web de l’Ajuntament de Mataró, disponible ara en català i en castellà, ha renovat el disseny i la plataforma tecnològica i ha reorganitzat els continguts

El web municipal www.mataro.cat ha estrenat nova imatge. La renovació de la pàgina web de l’Ajuntament s’ha fet amb la voluntat de canviar el disseny i la usabilitat, així com millorar la navegació per fer-la més intuïtiva i ràpida.

La renovació del web és visible sobretot en quatre aspectes clau:

-nou disseny per tal de fer un web més accessible i adaptable a dispositius mòbils i tauletes

-nova arquitectura de continguts i nou sistema de navegació, amb menús fixes més clars i accessibles

-renovació absoluta de la plataforma tecnològica, que permet una navegació més ràpida

-revisió lingüística per disposar d’un web disponible en dues llengües, en català i en castellà.

A la portada del web hi conviuen continguts informatius (notícies, agenda, ajuntaments informa), serveis al ciutadà (tràmits, subvencions, mapes, directori, etc), campanyes en marxa (bànners i destacats) i Promoció de ciutat i els llocs més visitats a partir de les mètriques de Google Analitics.

La nova arquitectura de continguts, més clara i accessible, està basada en criteris d’interès ciutadà, en les dades analítiques sobre els continguts més visitats i està alineada amb el marc estratègic definit pel Pla estratègic Mataró 20/22.

Entre les noves funcionalitats del web www.mataro.cat destaquen un nou cercador, una nova cartografia digital amb múltiples funcionalitats, la integració total de tots els elements amb les xarxes socials, l’agenda única, la sala de premsa, entre d’altres.

Per facilitar l’accessibilitat, el web disposa de dos sistemes: un lector de continguts per veu i l’aplicatiu InSuit per a persones amb diferents tipus i graus de discapacitats.