Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posen a la venda els abonaments de la temporada d’arts escèniques de tardor

Escoltar

Es posen a la venda els abonaments de la temporada d’arts escèniques de tardor

Del 27 de setembre a l’1 de desembre el Teatre Monumental tornarà a veure algunes de les obres més destacades de la temporada teatral. Els abonaments, que es vendran fins al 28 de juny a les oficines de la Direcció de Cultura, permetran veure un espectacle de dansa, un espectacle multimèdia i tres obres de teatre - una de les quals amb doble funció – amb un descompte del 40%.

Pere Arquillué, un dels protagonistes de la nova Temporada estable de teatre i dansa del Teatre Monumental
Pere Arquillué, un dels protagonistes de la nova Temporada estable de teatre i dansa del Teatre Monumental

Julio Manrique, Pere Arquillué, Clara de Ramon, Alfredo Sanzol, Joan Lluís Bozzo, Maria Campos i Marta Marco, són alguns dels grans noms de la programació de la pròxima Temporada Estable de Teatre i Dansa al Teatre Monumental.

Aquesta nova temporada estable del Teatre Monumental oferirà de nou una sessió doble per poder garantir una més àmplia oferta de localitats en les obres de més èxit, ja que el teatre compta amb més de 500 abonats.

El preu dels abonaments és de 68,40 € a la platea i de 57 € a l’amfiteatre. A partir de l’1 de juliol es podran comprar les entrades individuals.

El primer espectacle de la temporada serà, “Jerusalem”, que es podrà veure els dies 27 i 28 de setembre. Pere Arquillué protagonitza un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic, que dirigeix Julio Manrique i que després de l’estrena al festival Grec d’enguany començarà la gira per Catalunya a Mataró. El muntatge s'inspira en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916, i compta amb un extens i destacat repartiment entre el qual hi ha la mataronina Clara de Ramon.

El 12 d’octubre els espectadors del Teatre Monumental podran veure “La Tendresa”. T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana de l’aclamada comèdia romàntica d’Alfredo Sanzol “La ternura”.

El teatre donarà pas als nous formats escènics amb “Birdie” de l’Agrupación Señor Serrano. Un espectacle multimèdia amb vídeo en directe i manipulació d’objectes que es podrà veure el dissabte 26 d’octubre.

La quarta cita de la temporada serà el 10 de novembre amb la dansa de Guy Nader i Maria Campos “Set of Sets”. Sobre l’escenari set ballarins indaguen en la idea del temps entès “com un infinit”, en un espectacle que ha viatjat a França, Bèlgica, Holanda, Líban, India i Corea del Sud, entre d’altres.

El cicle s’acabarà l’1 de desembre amb “La reina de la bellesa de Leenane” de

Martin McDonagh. Julio Manrique dirigeix aquest drama sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família que compta amb Marta Marco i Ernest Villegas entre el repartiment.

Consulteu tota la informació de la temporada aquí