Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus exposen al festival de fotografia FineArt Igualada

Escoltar

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus exposen al festival de fotografia FineArt Igualada

Un dels projectes fotogràfics exposats al FineArt d'Igualada. Foto: TecnoCampus
Un dels projectes fotogràfics exposats al FineArt d'Igualada. Foto: TecnoCampus

El Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus participa per segon any consecutiu al FineArt Igualada, el festival de fotografia que se celebra del 22 de febrer al 17 de març. L’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus hi col·labora a través de l’exposició d’una selecció de nou projectes d’estudiants realitzats durant el curs 2017-2018.

En concret, s’hi presenten els treballs 'La traça com a empremta del cos', de Júlia Núñez; 'La traça creada entre el mar i la terra', d’Èric Barberà; 'Constelaciones en la piel', de Clara Ruiz; 'Traça', de Andrea Rigalós; 'Traços transitoris', de Marc Herrero; 'Aturat en el temps', Guillem Rosell; i 'Caminos de Hierro', d'Adrià González. La mostra inclou una sèrie de fotografies al voltant de la temàtica de la traça dutes a terme dins de l’assignatura optativa de quart curs Fotografia Documental, impartida pels professors Cristòfol Casanovas, Joan Safont i Carles Paül.


També s’exposen dos Treballs de Final de Grau, ambdós vinculats a la lluita feminista i a l’evolució del paper de la dona en el mercat laboral, sovint amb poc visibilitat. En aquest sentit, s’exposen al FineArtIgualda d’enguany 'La mujer trabajadora', de Sandra Gómez; una visió pròpia sobre la dona treballadora en el seu lloc de feina; i 'Fotomuntatge', d’Eva Fernández, que estudia els moments històrics claus del fotomuntatge i mostra la poca presència de dones en la professió. Aquest projecte és una oportunitat tant per als universitaris, que poden fer visible el seu talent, com per al TecnoCampus, que pot posar en relleu la qualitat dels estudis i el talent dels estudiants, i alhora ampliar la promoció del grau en el territori.
 

El festival arriba a la setena edició amb xifra rècord d’exposicions, un total de 54 propostes que estaran repartides en diferents punts de la ciutat. A més, s’organitzaren diverses activitats paral·leles vinculades a la fotografia com visites guiades, taules rodones, xerrades o tallers per a petits i grans.