Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia la renovació del paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme

Escoltar

L’Ajuntament inicia la renovació del paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme

L’Estadi Municipal d’Atletisme tindrà nou tartan a mitjan octubre. Ja s’ha retirat l’antic paviment de les pistes i en les properes setmanes serà substituït per un de nou homologat per acollir competicions nacionals i internacionals.

Vista general de l'Estadi sense el paviment de les pistes. Foto: Ajuntament
Vista general de l'Estadi sense el paviment de les pistes. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha començat les obres de renovació del paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme. L’antic tartan, que es va instal·lar durant la remodelació de l’equipament feta al 2008, presentava deficiències a causa de l’ús intensiu i les inclemències meteorològiques que ja no el feien apte per a l’activitat esportiva.

En aquests moments ja s’ha retirat l’antic paviment de les pistes. El nou és un tipus de paviment sintètic d’execució in situ de doble capa, estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i tindrà el control de qualitat de la Federació Internacional Associació d’Atletes (IAFF). D’aquesta manera podrà acollir competicions i entrenaments de les federacions espanyola i catalana, i també d’internacionals. La nova pista serà de dues tonalitats de color blau.

A banda del paviment de les pistes es renovarà la gespa artificial existent al carril d’entrenament. A la zona de mitja lluna sud amb més trànsit d’espectadors es preveu col·locar una barana delimitadora d’accés i una franja de formigó de 2,5 metres d’amplada.

La UTE Voracys-OPSA executa els treballs com adjudicatària del projecte municipal amb un pressupost de 513.486,95 €. Les obres van començar el 29 de juliol. Els treballs s’han coordinat amb el calendari de competicions per interferir el mínim possible en l’activitat esportiva dels clubs.


Galeria d'Imatges

Publicat a