Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre expedient a 13 bars per diferents infraccions administratives

Escoltar

L’Ajuntament obre expedient a 13 bars per diferents infraccions administratives

Dos dels establiments estan tancats i en cinc casos més s’han imposat multes

El Servei de Llicències de l’Ajuntament té oberts expedients a 13 establiments, dos dels quals s’han fet tancar per infraccions greus i en 5 casos més s’han imposat diferents multes per imports que van entre els 300 € i els 6.450 €.




En els darrers mesos s’ha intensificat la línia de treball conjunt entre la Policia Local i el Servei de Llicències per al control d’establiments on existeixen indicis o queixes ciutadanes relacionades amb infraccions i irregularitats administratives. En la major part dels casos es tracta d’establiments que han anat acumulant actes policials o dels inspectors especialment al llarg del 2018 per temes com manca de llicència d'activitats, d'assegurança, permisos de terrassa, retolació, etcètera.




Aquesta campanya de supervisió d’establiments s’ha vist reforçada també en els darrers mesos amb operatius policials que han comptat amb la participació dels diferents cossos policials que treballen a Mataró. El darrer d’aquests dispositius es va dur a terme divendres passat, 15 de febrer, a un bar de Rocafonda i dos del Port. Hi van actuar els Mossos d’Esquadra amb la participació de Policia Local, Cuerpo Nacional de Policia i Guàrdia Civil.