Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

Escoltar

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

El conveni vol reconèixer la col·laboració del Col·legi de Farmacèutics com un agent més de salut, transmissor de bones pràctiques i d’informació de valor per a la ciutadania. L’objectiu és treballar de forma coordinada , a través del Consell Municipal de Salut i altres comissions tècniques, en els àmbits de la promoció i prevenció de la salut de la ciutadania en la línia que marca el Pla Municipal de Salut Pública 2017-2020.

L’alcalde, David Bote, i el president del Col·legi de Farmacèutics de la província de Barcelona, Jordi de Dalmases, han signat, avui 11 d’octubre al Saló de Lleons de l’Ajuntament de Mataró, un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en l’àmbit de la promoció i prevenció de la salut de la ciutadania de Mataró. El document, amb vigència d’un any amb possibilitat de prorrogar-lo per un any més, marca els compromís d’ambdues parts per treballar conjuntament. 

El Col·legi de Farmacèutics, una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, té entre les seves funcions la de col·laborar amb les administracions en la regulació de l’assistència sanitària en l’àmbit farmacèutic, així com contribuir de manera continuada a l’assessorament a la ciutadania en els temes relacionats amb la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, compartint amb els ajuntaments la voluntat de contribuir amb els seus professionals titulars d’oficines de farmàcia en el desenvolupament de programes de salut, i tots aquells aspectes que puguin ser d’interès per a la ciutadania.

L’Ajuntament de Mataró informarà de manera expressa al Col·legi de Farmacèutics sobre els projectes o activitats en els que les oficines de farmàcia de Mataró puguin tenir la opció de participar en benefici de la comunitat. També s’incorpora una representació del Col·legi de Farmacèutics en el Consell Municipal de Salut i en les comissions de treball de Pla de Salut Pública de Mataró (Grup de Treball de Salut Comunitària), de la Comissió Tècnica i grups de treball del Pla Municipal de Drogodependències i de la Comissió Tècnica i grups de treball per a la Prevenció del VIH i la sida a Mataró i facilitarà també la seva integració a nous projectes com els de “Mataró Ciutat Cuidadora”o "Radars”, entre d’altres.

Publicat a