Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit de l’Emprenedoria premiarà el 14 de novembre els millors projectes emprenedors del territori

Escoltar

La Nit de l’Emprenedoria premiarà el 14 de novembre els millors projectes emprenedors del territori

Durant l'acte es farà el lliurament de la dinovena edició dels premis Creatic a l’emprenedoria, que aquest any ha rebut 38 candidatures. La Nit de l'Emprenedoria se celebrarà al TecnoCampus, amb l’actor Pep Plaza com presentador de l’acte

La tradicional Nit de l’Emprenedoria que organitzen cada any l'Ajuntament i el TecnoCampus se celebrarà el dijous14 de novembre. S’hi farà el lliurament de la dinovena edició dels premis Creatic a l’emprenedoria, que aquest any ha rebut 38 candidatures, que optaran al primer premi (12.000 euros), el segon (6.000) i el tercer (3.000). Els premiats també gaudiran d'altres importants beneficis que els ajudaran a impulsar els seus projectes empresarials: es podran allotjar, amb una bonificació del 50% el primer any, al parc empresarial TecnoCampus, actualment seu de més de 120 empreses.

Respecte a l’edició anterior, s’ha incrementat el nombre d’empreses del Tecnocampus que donen suport als Creatic, a més de sumar-ne altres del territori i de BStartup del Banc Sabadell, que actuen com a mecenes. Són les empreses CSV Experts i Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal i Eignapharma, MinoryxTherapeutics i l’esmentada BStartup (categoria gold); Sabática (categoria silver); i Web Manager Service i Palobiofarma, Samcla i Global Berry (categoria bronze).

Hi col·laboren, a més dels mecenes dels Creatic, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ i Catalunya Emprèn, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona,Confederació patronal Pimec i la xarxa d’inversors Banc.

La Nit també serà el moment per a l’entrega al millor projecte d’emprenedoria universitària del TecnoCampus –s’han rebut 36 candidatures- i per als reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions que lliura l’Ajuntament.

A més, enguany s’introdueix el reconeixement a Centres de formació professional per la seva tasca de foment de l’emprenedoria, al qual optaran sis projectes.

L’acte serà dinamitzat per l’actor Pep Plaza i serà presidit per l’alcalde i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote.