Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal es reobre amb dues jornades de portes obertes en la celebració del seu 50è aniversari

Escoltar

La Piscina Municipal es reobre amb dues jornades de portes obertes en la celebració del seu 50è aniversari

El 22 i 23 de novembre torna la Piscina Municipal amb unes jornades de portes obertes a tota la ciutadania. Aquest equipament esportiu ha estat tancat des del juliol fins al novembre d’aquest 2019 per portar a terme diferents actuacions com són una millor climatització, la instal·lació d’una nova sauna i el nou enrajolat de la piscina gran, entre d’altres de millora i actualització. Les jornades de portes obertes són el primer acte de celebració del 50è aniversari que tindrà diferents activitats fins al juliol del 2020.

El divendres 22 de novembre, de les 8 a les 20 h, i el dissabte 23 de novembre, de les 9 a les 14 h, la Piscina Municipal farà jornades de portes obertes perquè tota la ciutadania pugui comprovar les millores que s’han realitzat des del passat mes de juliol quan la instal·lació es va tancar. La nova climatització és la principal actuació que s’ha portat a terme i encara que no és visible, és una millora en la confortabilitat dels usuaris. També s’ha canviat la sauna, s’han instal·lat una nova màquina a la sala de fitness, s’han millorat les dutxes, la font d’aigua, s’ha pintat la façana, hi ha nova il·luminació led a la pileta, i la piscina gran té un nou enrajolat.

 

Durant les dues jornades de portes obertes hi haurà activitats per al públic adult com aiguagim, fitness a les dues piscines, aigua mix i una activitat lúdica dirigida. Per a infants i joves hi haurà joc lliure i dirigit a les dues piscines.

 

Un cop finalitzades les obres es torna a posar en marxa el servei Esportiu Escolar de Natació i l’activitat diària amb els abonats i cursetistes d’aquest equipament esportiu municipal. Fins al juliol, cada mes es farà una activitat de celebració del 50è aniversari.

Publicat a