Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local reforça la seva presència als barris de Rocafonda i Cerdanyola

Escoltar

La Policia Local reforça la seva presència als barris de Rocafonda i Cerdanyola

S’hi destina una patrulla fixa de la Unitat de Convivència i Civisme a cada barri i s’adopten altres mesures per incrementar la seguretat

La Policia Local ha reforçat la seva presència als sectors de Rocafonda-El Palau-Escorxador i Cerdanyola per donar resposta a la demanda ciutadana de seguretat derivada dels diversos actes delictius i incívics ocorreguts en les darreres setmanes. Els dos barris tindran vigilància per part d’una unitat fixa les 24 hores del dia dilluns a divendres, i els caps de setmana s’hi destinaran preferentment els efectius disponibles.


Altres mesures complementàries
També s’han posat en marxa altres mesures complementàries per millorar els índexs i la percepció de seguretat i civisme. Així, des d’aquesta setmana s’ha augmentat la intensitat lumínica de l’enllumenat del parc de Rocafonda. En aquest espai públic també es preveu la instal•lació de càmeres de videovigilància quan es disposi dels equips i permisos necessaris.
Paral·lelament, la Policia Local i el Servei de Llicències de l’Ajuntament treballen conjuntament des de fa mesos en el control d’establiments on existeixen indicis o queixes ciutadanes relacionades amb l’incivisme, el consum de droga o altres irregularitats administratives.
L’Ajuntament fa una crida als ciutadans perquè denunciïn qualsevol fet delictiu o incívic del qual hagin estat víctimes o testimonis directes, ja que la informació recollida pot ser imprescindible per resoldre els casos.