Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament construirà un servei sanitari adaptat d'ús públic a Can Cruzate

Escoltar

L'Ajuntament construirà un servei sanitari adaptat d'ús públic a Can Cruzate

El nou lavabo donarà servei a la zona comercial de la plaça Gran i a la ciutadania en general

L’Ajuntament té previst construir un servei sanitari adaptat d’ús públic a part dels baixos de l’illa de Can Cruzate. L’accés serà pel número 37 del carrer d’en Palau i donarà servei a la zona comercial de la plaça Gran i a la ciutadania en general. La construcció d’aquest sanitari està aliniada amb el Pla d’Impuls al Centre, el projecte per revitalitzar el centre de la ciutat.

 


Abans d’iniciar la construcció es farà una esbrossada general de la parcel·la on s'ubicarà el servei i es dotarà d’electricitat, aigua i xarxa d’evacuació d’aigües. Per no afectar les restes arqueològiques existents al subsòl, es realitzarà una llosa de fonamentació superficial sobre la qual s’aixecaran les parets perimetrals de tancament de maó calat de 14 cm de gruix, ventilada per la part superior. La coberta serà lleugera, formada per panells tipus sandwich i les parets interiors seran amb panells de resines sintètiques.

 


Tant els aparells sanitaris com les barres abatibles per a minusvàlids seran antivandàlics, d’acer inoxidable. La il·luminació serà tipus led amb detector de presència, i l’aixeta del lavabo serà temporitzada.

 


Les obres compten amb un pressupost de 34.507,49 €. Es preveu que comencin a finals de febrer i el termini d’execució és de 12 setmanes.