Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament s’adhereix al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya promogut pel Síndic de Greuges

Escoltar

L'Ajuntament s’adhereix al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya promogut pel Síndic de Greuges

La Direcció d’Educació de l’Ajuntament treballa en la mateixa línia amb diferents actuacions i programes



El Ple del mes de febrer va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Mataró al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya: un compromís per a l’èxit educatiu, promogut pel Síndic de Greuges. L’objectiu és garantir el dret a una educació de qualitat i a accedir-hi en condicions d’igualtat en un sistema educatiu just i equitatiu. 




Els compromisos de l’Ajuntament que se’n deriven d’aquesta adhesió són els següents:




1.-Contribuir en col•laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i en els àmbits d’actuació de l’administració local, a aplicar les mesures contingudes en el pacte.




2.-Participar en les reunions del seguiment del pacte, si s’escau, quan s’abordin aspectes relacionats amb l’àmbit competencial de les administracions locals o amb el propi municipi.




El document Pacte contra la segregació escolar a Catalunya: un compromís per a l’èxit conté 9 àmbits d’actuació amb 30 actuacions concretes, amb indicació dels actors promotors, els actors implicats i amb la corresponent temporalització. Així mateix cada actuació compta amb els seus indicadors d’avaluació.