Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de la pista polivalent coberta de Cerdanyola estaran enllestides al primer trimestre de 2020

Escoltar

Les obres de la pista polivalent coberta de Cerdanyola estaran enllestides al primer trimestre de 2020

Part de l’estructura metàl·lica de la nova pista coberta de Cerdanyola ja està aixecada. El nou equipament, que es construeix a la cantonada del Camí del Mig amb el carrer de l’Estadi, es podrà destinar a usos esportius i cívics.

Estructura metàl·lica de la coberta des del Camí del Mig. Foto: Ajuntament
Estructura metàl·lica de la coberta des del Camí del Mig. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament va començar durant la passada primavera les obres de la pista polivalent coberta que quedarà integrada a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola en l’espai que ocupava el Camp Municipal de Futbol de l’Enric Pujol. 

El resultat de l’actuació serà un espai cobert de 45 x 35 m amb una superfície de 1.575 m², que es podrà utilitzar com a dues pistes transversals de bàsquet de 28 x 15 m o una pista longitudinal de futbol sala/handbol de 40 x 20 m, i que s’equiparà amb quatre cistelles de bàsquet i dues porteries. A banda de l’ús esportiu, el projecte preveu possibles utilitzacions especials de l’espai amb activitats de pública concurrència, amb un aforament màxim de 3.150 persones.

En aquests moments, ja s’ha aixecat la part de l’estructura metàl·lica de la façana amb el carrer de l’Estadi i el Camí del Mig. Es tracta d’una estructura a base de pilars i encavallades que tindrà un revestiment de xapa d’acer perforada i prelacada per minimitzar la possible entrada d’aigua de la pluja.

La nova pista disposarà d’una entrada accessible a través del carrer de l’Estadi, a més de l’accés en rampa des del Camí del Mig. Es preveu ampliar la vorera del carrer de l’Estadi ajustant el límit de la parcel·la a la tanca de la pista. Es construirà un edifici auxiliar exterior a la pista –ja s’han aixecat els murs de formigó del mateix– que estarà equipat amb dos lavabos públics i un magatzem que podrà ser utilitzat de manera independent a la pista. La pista tindrà un enllumenat format per projectors de tecnologia led.

L’empresa Vialitat i Serveis SL és qui executa les obres amb un import adjudicació de 880.877,60 € (IVA inclòs). Aquesta actuació està subvencionada pel programa d’ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona amb un import de 385.000 €.

La construcció de la pista coberta és una de les accions incloses al Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola.

 

Galeria d'Imatges

Publicat a