Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Miquel Biada acull la presentació en Audiència Pública del Pressupost 2019 i el Pla d'Acció

Escoltar

L'Institut Miquel Biada acull la presentació en Audiència Pública del Pressupost 2019 i el Pla d'Acció

Les aportacions fetes durant el torn de precs i preguntes seran tingudes en compte com a al·legacions al pressupost

Més d’una vuitantena de persones van assistir ahir a l’Audiència Pública celebrada a la Sala d’Actes de l’Institut Miquel Biada, en què el Govern va presentar les principals actuacions municipals previstes per a aquest any, recollides al Pla d’Acció i al Pressupost 2019.

 

 

L’acte va començar amb la intervenció del regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern, Juan Carlos Jerez, que va presentar el pressupost, els ingressos que l’Ajuntament preveu percebre durant el 2019 i a què es destinaran. A continuació, l’alcalde, David Bote, i els regidors del Govern van explicar les línies generals del pressupost aprovat inicialment el passat 28 de gener, i els reptes i prioritats del Govern municipal per al 2019.

 

 

Després de les explicacions del Govern es va obrir un torn de precs i preguntes. Els ciutadans que van intervenir van fer referència a la preservació de la Torre de Can Palauet, als problemes d’aparcament al nord de la ciutat, al punt d’assistència i informació per a la prevenció de les agressions sexuals, a l’ocupació de joves i l’estat de la Pollancreda.

 

 

L’Audiència Pública és un acte obert a tothom -regulat pel Reglament de Participació Ciutadana de 2012- que té per objectiu implicar els ciutadans en la presa de decisions públiques. Els assistents a l’acte van poder recollir un document de resum de les explicacions del Govern, que també es pot consultar al web municipal.

 

 

L’Audiència Pública es va retransmetre en directe pel web municipal i pels canals de televisió, ràdio i web de Mataró Audiovisual.

 

 



Calendari



 

El període d’exposició pública del pressupost 2018, durant el qual es poden presentar al•legacions, finalitza el 20 de febrer. Les propostes dels assistents a l’Audiència Pública seran tingudes en compte com a al·legacions i es valorarà la seva incorporació al document final.