Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Massana esponsoritza la samarreta de Les Santes

Escoltar

Massana esponsoritza la samarreta de Les Santes

Les samarretes, fetes íntegrament a Mataró, es podran comprar a partir d’avui al web botiga.lessantes.cat. El producte estrella de la Festa Major està fet el 100% a Mataró (disseny, producció, estampació) amb l’empresa tèxtil Massana (i la col·laboració de Texknit i Estampados Jiménez), i té com a imatge principal un dels elements que l’artista Jaume Simon va il·lustrar al cartell de Les Santes d’enguany, el castell de focs.

La samarreta de Les Santes 2019
La samarreta de Les Santes 2019

S’han fet quatre models diferents: màniga curta unisex, tirants infantil, tirants d’adult i màniga curta de dona. Els preus són 8,5 euros la samarreta infantil i 10,5 euros la samarreta d’adult.

Les comandes fetes per Internet es podran recollir a la botiga de Les Santes ubicada un any més a Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró (passatge de Can Marfà, 1) a partir del dia 16 de juliol a les 10 h del matí.

A la botiga de la Festa Major hi podem trobar també els gots solidaris de Les Santes, el barret i el mocador de l’escapada, el CD Sons de Festa. Les Santes Festa Major de Mataró obra de La Coixinera i Músics de Mataró, i les reproduccions de goma d’en Robafaves, la Geganta, la Toneta (nova d’aquest any), el Drac, la Momerota i l’Àliga.

Els horaris d’obertura de la botiga són del 16 al 20 de juliol de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h; del 21 al 29 de juliol de 18  a 20.30 h. Quan s’obri la botiga física encara es podrà fer compres en línia per estalviar cues i les comandes fetes a través del web es podran recollir l’endemà del dia que es faci la compra.

Una vegada més s’instal·larà una minibotiga a la plaça de Santa Anna del divendres 19 al dilluns 27 de 18 a 21 h i el diumenge 21 de juliol també romandrà oberta d’11 a 15 h durant la Diada Castellera.

El dimecres 17 i el dilluns 22 de juliol de 18 a 20.30 h l’artista Jaume Simon signarà els cartells de Les Santes.

Podeu comprar els productes de Les Santes aquí

Galeria d'Imatges