Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull el Campionat d’Espanya de Twirling amb la participació d’onze clubs

Escoltar

Mataró acull el Campionat d’Espanya de Twirling amb la participació d’onze clubs

El Poliesportiu Municipal del carrer Euskadi acollirà el proper cap de setmana, 23 i 24 de març, el Campionat d’Espanya de Twirling que és classificatori per participar al Europeu que se celebra el mes d’abril a Itàlia.

El cap de setmana del 23 i 24 de març se celebra a Mataró el Campionat d’Espanya de Twirling en les modalitats de parelles, conjunts i modalitats tècniques amb la participació d’onze clubs de Catalunya, Madrid, Castella i Lleó i Múrcia. El club amfitrió és el Club Twirling Mataró que enguany celebra 10 anys i que amb aquest esdeveniment porta les figures més importants d’aquest esport a la ciutat.
 
El Poliesportiu Municipal del carrer Euskadi acollirà aquest campionat que és classificatori per participar en el Campionat d’Europa que se celebrarà a Itàlia el proper mes d’abril. El twirling és una disciplina que consisteix a fer coreografies gimnàstiques amb un bastó metàl·lic seguint el ritme de la música. Aquesta disciplina es basa en la gimnàstica, la dansa i la utilització del bastó. És un esport que associa els moviments dels bastons classificats per categories (rotacions, llançaments, maneig general) així com els moviments de gimnàstica rítmica.

Publicat a