Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el Dia de la Música omplint d’activitats els carrers

Escoltar

Mataró celebra el Dia de la Música omplint d’activitats els carrers

Cada 21 de juny se celebra arreu d’Europa el Dia de la Música. Com ja és tradició Mataró commemora l’efemèride amb diferents activitats diverses el mateix divendres 21 de juny a la tarda i dissabte 22 de juny durant tot el dia.

Al centre hi haurà repartits fins a 9 punts musicals actius en funcionament durant la tarda de divendres 21 (de les 17 a les 20.30 h) i tot el dissabte 22 (de 10 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h).

S’hi faran activitats diverses com ara tastets d’instruments, un taller de percussió, un taller de música electrònica i concerts en directe de grups locals.

Els punts d’actuació de divendres seran: plaça de Santa Maria, la plaça Gran, la plaça Xica (carrer de na Pau i carrer d’en Xammar) i La Riera (carrer d’en Pedró, davant l’Ajuntament i carrer d’en Pujol). Dissabte l’acció passarà als mateixos espais i se li sumarà el carrer de Barcelona i la plaça de Santa Anna.

El Dia de la Música està organitzada des de la Casa de la Música de Mataró, projecte compartit per l’Institut Català d’Empreses Culturals, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona,  l’Ajuntament de Mataró i Visualsonora.