Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la V Jornada d’Esport Adaptat al carrer

Escoltar

Mataró celebra la V Jornada d’Esport Adaptat al carrer

El diumenge 19 de maig se celebrarà al Parc Central de Mataró la V Jornada d’Esport Adaptat al carrer. Durant tot el matí, de 10 a 14 h, es faran demostracions de futbol, bàsquet, petanca, handbol, hoquei, boccia, tennis taula, atletisme i dansa amb tots els clubs implicats a la ciutat i a la comarca del Maresme amb l’esport adaptat. Aquesta diada també és l’acte principal de la celebració del 10è aniversari del Club Esportiu Fem Esport Mataró, Club FEM.

La V Jornada d’Esport Adaptat al carrer se celebrarà el diumenge 19 de maig, de 10 a 14 h, en l’espai firal del Parc Central. Un esdeveniment per posar de manifest tota la tasca que fan clubs, entitats i associacions de Mataró i també de la comarca del Maresme perquè tothom pugui practicar esport.

Aquesta jornada és també un dels actes principals de la celebració del 10è aniversari del Club Esportiu Fem Esport Mataró (Club FEM), una entitat sense finalitat de lucre constituïda el desembre de 2009, fruit de l’aposta de tres entitats mataronines: Fundació el Maresme, GIMM i Fundació Suport perquè l’esport fos també accessible a les persones amb discapacitat.

En l’esplanada del Parc Central hi haurà, entre d’altres activitats, un triangular de  bàsquet, partits d’exhibició de petanca, una cursa al voltant del parc, una àrea amb bicicletes adaptades, una exhibició de circ i dansa així com una zona amb els Jocs d’en Santi, una zona de bar i una zona d’avituallament per als participants.

 

10è aniversari Club FEM

Les properes activitats d’aquest aniversari són un torneig d’handbol adaptat, el 9 de juny, al Poliesportiu Teresa Maria Roca; per Les Santes 2019 es portarà a terme el II Torneig de bàsquet Les Santes-FEM-UEM; al setembre hi haurà el I Torneig FEM-UD Cirera de futbol i a l’octubre un campionat d’atletisme adaptat.

Publicat a