Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró se suma a la Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya que se celebra del 31 de maig al 8 de juny

Escoltar

Mataró se suma a la Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya que se celebra del 31 de maig al 8 de juny

Mataró és un dels vint municipis que se sumen a la Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya. El divendres 7 de juny, de 10 a 14 h, hi haurà una parada informativa a La Riera, cantonada amb el carrer de Barcelona, on la ciutadania es podrà informar sobre l’acolliment familiar.

L’acolliment familiar és un gest desinteressat que ofereix a les famílies la possibilitat d’acollir un infant que, per circumstàncies familiars i per un temps determinat, necessita trobar un nou entorn on rebre l’estimació, la tendresa, la comprensió, l’atenció i la dedicació que es mereix.

Actualment, ja són 700 les famílies acollidores a Catalunya, però encara es necessiten moltes més, especialment per a grups de germans o infants amb malalties greus i diversitat funcional.

Del 31 de maig al 8 de juny,  el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya organitza la Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya, amb activitats de promoció i difusió en una vintena de municipis, per tal de trobar famílies que estiguin disposades a fer un lloc a casa seva per a aquests infants. Mataró dona suport a aquesta setmana amb la instal·lació d’una parada informativa el divendres 7 de juny, en horari de 10 a 14 h, i que se situa en un punt cèntric i de pas per arribar al màxim de població possible com és La Riera, cantonada amb el carrer Barcelona.

Durant el 2018, Mataró va col·laborar també amb l’organització de tres xerrades informatives que es van realitzar a diferents equipaments de la ciutat.